Z nimi gotujemy - KUKBUK

Z nimi gotujemy

Maia sobczak kukbuk

Maia Sobczak 

(Food Lab Studio)

 

Jest autorką bloga  qmam kasze! Maia to specjalistka od zdrowego żywienia, jest konsultantem Jiva  Ayurveda Institute, prowadzi konsultacje dietetyczne, zajmuje się kuchnią wegetariańską, wegańską czy nietolerancjami pokarmowymi.

 

Jej misja – podobnie jak w przypadku KUKBUK-a – to zmiana nawyków żywieniowych na lepsze, wspierające, dodające energii, uśmiechu i dobrego samopoczucia. Odnalezienie równowagi, priorytetów, pozytywnego sposobu myślenia, szczęścia w codzienności.

 

Tomasz Tomiuk

(Look&Cook)

Tomasz tomiuk kukbuk

Z kuchnią związany od 2004 roku. Swoje doświadczenie zdobywał w lokalnych restauracjach. Wielbiciel kuchni polskiej, na której skupia swoją uwagę nie wyłączając technik kuchni nowoczesnej. W restauracji La Vie w Łagowie miał okazję poznać tajniki kuchni indyjskiej. Obecnie pracuje jako szef kuchni w Zamku Joannitów w Łagowie lubuskim.

 

Tobiasz Herman

(Browar Mieszczański)

Tobiasz herman kukbuk

Współwłaściciel Studia Kulinarnego Browar Mieszczański, w którym regularnie prowadzi warsztaty między innymi z owoców morza i ryb, kaczki, steków. Na co dzień pracuje jako szef kuchni w firmie jakjeść.pl. Współpracując z dietetykiem tworzy wraz ze swoim zespołem niebanalne zestawy dań dla osób pragnących zdrowo i świadomie się odżywiać. W swojej kuchni stawia na świeże produkty sezonowe, ekologiczne, regionalne, naturalne i przede wszystkim najwyższej jakości.

 

Magdalena Gendźwiłł

(Atuty)

Magda gendzwill kukbuk

Blogerka i przewodniczka kulinarna. Autorka kulinarnego bloga roku 2012 Crust & Dust. Felietonistka MamaDu. Uwielbia kawę, cynamon i ciasto drożdżowe. Najbardziej jednak lubi karmić innych.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: