Znikająca restauracja - KUKBUK

Znikająca restauracja

14 maja, podczas Wrocławskiego Bazaru Smakoszy, ruszy kulinarny projekt Pop Up Restaurant.

Tekst i grafika: materiały promocyjne

pop up restaurant kukbuk

Restauracja otworzy się zaledwie na kilka godzin, zaserwuje dania z unikatowego menu i zamknie się bezpowrotnie. Szef kuchni, menu oraz wystrój już nigdy się nie powtórzą. Przewidziano cztery edycje projektu. Brzmi kusząco?

Szefem kuchni pierwszej w tym roku edycji Znikającej Restauracji będzie Piotr Kucharski, zwycięzca programu „Gotuj o wszystko”, prowadzący program kulinarny w DDTVN, współzałożyciel Studia Kulinarnego, autor książek kucharskich: „Chleb. Domowa Piekarnia”, „Na Słodko. Domowa Piekarnia” i „Miejski Farmer”.

W kolejnych edycjach, gotować będą Michał Czekajło, Katarzyna Daniłowicz i Justyna Słupska-Kartaczowska.

Znikająca Restauracja to projekt skierowany do miłośników nietuzinkowych kulinarnych doznań. Kto z nas nie marzył o powtórce dania, które go wyjątkowo urzekło? Tym razem jeść trzeba będzie wyjątkowo uważnie, żeby zapamiętać każdą nutę smakową – ten smak już nigdy się nie powtórzy.

 

14 maja, godz. 11.00-15.00

Hubska 44

© KUKBUK 2017