Istotnym elementem niedzielnych śniadań są jajka. Największe wrażenie zrobią te ugotowane w koszulkach – sprawdźcie, jak przygotować je perfekcyjnie.

Równie efektownie prezentują się jajka zapiekane. I nie są wcale trudne do zrobienia!

Połączenie jajek z łososiem to pewniak, atrakcyjny i ekspresowy w przygotowaniu.

Jajka faszerowane będą pasować do gerberów i goździków, choć nie muszą smakować retro. Agata Wojda ma na nie wiele pomysłów, o których przeczytacie tutaj.

Dla wielbicielek glutenu przygotujcie jajka zapiekane w bułkach lub rumiane tosty francuskie. Widowiskowe podrzucanie ich na patelni będzie mile widziane.




Bliskie wam kobiety na pewno uśmiechną się na widok równiutkiego stosiku pankejków, wzruszy je również zapomniany, puchaty jak chmurka omlet grzybek.


Mamy nadzieję, że dzięki naszej ściągawce smakowicie rozpoczniecie ten dzień. A gdy kobiety odłożą sztućce i obliżą usta, pędźcie do kuchni wypucować ją na błysk!