O etyce gastronomii przy kalifornijskim winie - KUKBUK

O etyce gastronomii przy kalifornijskim winie

Już po raz czwarty odbędzie się poświęcona polskiej gastronomii konferencja Food Service Summit.

Tekst: Ula Czumaj
Zdjęcia: materiały promocyjne

food service kukbuk sofitel

We wtorek 14 marca odbędzie się Food Service Summit— konferencja skupiająca wszystkich, których życie kręci się wokół branży gastronomicznej – począwszy od restauratorów,  szefów kuchni i krytyków kulinarnych, na wielbicielach dobrego jedzenia kończąc. W tym roku myślą przewodnią konferencji będzie szeroko pojęta etyka i zasady którymi należy kierować się w biznesie gastronomicznym. Ten temat posłuży za bazę dla prelegentów, którymi zostali uznani przedstawiciele branży gastronomicznej. Wśród nich szef kuchni Przemysław Błaszczyk, twórczyni serwisu gastronauci.pl Ola Lazar, jedyny polski Master Sommelier Adam Pawłowski i wielu innych. Podczas panelu dyskusyjnego opowiedzą między innymi o misji szefów kuchni, rekrutacji więźniów czy uchodźców w przemyśle gastronomicznym i o strategiach reakcji na reklamacje gości.

W ramach czwartej edycji Food Service Summit odbędzie się także największa polska degustacja win kalifornijskich California Wine Festival 2017. Gościem specjalnym festiwalu będzie słynny amerykański sommelier Geoff Kruth, który poprowadzi profesjonalne seminaria winiarskie.

Informacje o biletach, jak i o samej konferencji można uzyskać na stronie organizatora. Zapraszamy!

Food Service Summit
14 marca 2017
Hotel Sofitel Victoria, ul. Królewska 11, Warszawa

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: