KUKBUK gotuje w Zielonej Górze - KUKBUK

KUKBUK gotuje w Zielonej Górze

Jedziemy do Zielonej Góry, gotować z wami zielone i chrupiące dania z wydania specjalnego KUKBUK Wnętrza i Podróże!
KUKBUK gotuje w Zielonej Gorze

Już 28 kwietnia o 17:30 spotkamy się z wami w studiu kulinarnym Look and Cook, żeby razem z Olesyą Majkowską i Tomaszem Tomiukiem gotować kurczaka w sosie śmietanowo-miętowym, placek ziemniaczany z cheddarem, Marmite i żurawiną i zupę z gruszki i pietruszki, a na deser podjemy czekoladowej kaszy jaglanej z granatem. Koszt udziału w warsztatach to 120 zł, a prenumeratorzy mogą liczyć na 15% zniżki. Tutaj możecie zapisać sie na warsztaty.

 

Olesya Majkowska pochodzi z Ukrainy. Od 15 lat mieszka w Polsce, a od 10 lat jest profesjonalnym kucharzem. Filozofią jej gotowania są klasyczne potrawy regionalne. Obecnie pracuję jako Szef Kuchni w restauracji SPA Afrodyta w Ośnie Lubuskim.

KUKBUK gotuje w Zielonej Gorze
KUKBUK gotuje w Zielonej Gorze

Tomasz Tomiuk z kuchnią związany od 2004 roku. Obecnie pracuje jako szef kuchni w Zamku Joannitów w Łagowie Lubuskim. Miał również okazję poznać tajniki kuchni indyjskiej pracując z pakistańskim szefem kuchni w restauracji La Vie.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: