Kolacja na cztery ręce - KUKBUK

Kolacja na cztery ręce

Czy gotowanie w duecie jest łatwe? Już 26 lutego w poznańskiej restauracji Cucina startuje cykl smakowitych spotkań.

Grafika: materiały promocyjne

Kolacja na cztery rece kukbuk

Ernest Jagodziński, szef kuchni restauracji Cucina, postanowił połączyć talent, pomysły i pasję najlepszych polskich kucharzy i zaprosił ich do wspólnego gotowania. Cykl „Kolacja na 4 ręce” potrwa cały rok, a menu na każdy sezon przygotują zaproszeni goście. Kolacja otwarcia odbędzie się w restauracji Cucina 26 lutego o godzinie 19 i skupi się na smakach przedwiośnia. Do Jagodzińskiego dołączy Martin Gimenez Castro, Piotr Chylarecki i Tomasz Purol, więc z pewnością będzie smakowicie. Czas płynie szybko i zanim się obejrzymy, nadejdą kolejne pory roku. Tomasz Purol 15 kwietnia kulinarnie zinterpretuje wiosnę, 15 czerwca smaki lata zaprezentuje Adam Woźniak, w jesień wprowadzi nas Aleksander Baron 23 września. Rok zakończymy 25 listopada zimową kolacją Luizy Trisno. Zapraszamy!

Kolacja na cztery rece kukbuk

Grafika: materiały promocyjne

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: