Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o gastronomii - KUKBUK

Wszystko, co chcielibyście wiedzieć o gastronomii

Zapraszamy na konferencję Food Service Summit.

Grafika: materiały promocyjne

food service summit kukbuk

Zastanawiasz się, jak zostać restauratorem idealnym? Dopiero wyobrażasz sobie, czy do twarzy by ci było w czapce szefa kuchni? A może interesujesz się profesjonalną gastronomią i chciałbyś zgłębić jej tajniki? Wszelkie wątpliwości rozwieją najbardziej doświadczeni działacze branży hotelarsko-gastronomicznej podczas odbywającej się po raz trzeci w Warszawie konferencji Food Service Summit.

Kierowana do przyszłych i obecnych właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, firm zaopatrujących sektor hotelarsko-gastronomiczny i mediów związanych z profesjonalną gastronomią konferencja odbędzie się 31 marca w Sofitel Warsaw Victoria Hotel. W tegorocznej edycji Food Service stawia na ludzi. Tematem przewodnim konferencji prowadzonej przez Agatę Godlewską – redaktor prowadzącą miesięcznika „Food Service” – będą relacje międzyludzkie jako podstawa sukcesu w biznesie restauracyjnym.

 

Uczestnicy konferencji poznają tajniki prowadzenia restauracji, wspólnie z prowadzącymi wykłady zastanowią się nad tym, co decyduje o sukcesie w branży gastronomicznej, przeanalizują zagadnienia prawne, finansowe i psychologiczne oraz różne aspekty zarządzania zespołem. Nowością tegorocznej edycji będą warsztaty dla szefów kuchni, sommelierów i menedżerów, podczas których uczestnicy będą mieli okazję w praktyce zastosować zdobytą wiedzę. Trudy nauki osłodzi wam wieczorne after party.

Wśród prelegentów m. in.:

– Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program „Jakubiak w Sezonie”, autor książek kulinarnych

– Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy

– Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec

– Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio

– Daniel Pawełek, właściciel restauracji Butchery & Wine, Brasserie Warszawska oraz Rozbrat 20

– Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący programy w kuchni+ oraz „Dzień Dobry TVN”

– Ewa „Malika” Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika

Sylwetki wszystkich prelegentów przedstawione są tutaj.

food service summit kukbuk

Szczegółowy program konferencji dostępny jest tutaj. Więcej informacji na stronie znajdziecie na stronie konferencji. Zapraszamy serdecznie!

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: