Biba z KUKBUK-iem, czyli karnawałowe warsztaty - KUKBUK

Biba z KUKBUK-iem, czyli karnawałowe warsztaty

Imprezowe przekąski i koktajle warto zaplanować dużo wcześniej, szczególnie jeśli nadarza się okazja, by nauczyć się je przygotowywać, a potem degustować!
kukbuk karnawal

Zapraszamy was na wyjątkowe, karnawałowe warsztaty, podczas których przygotujecie apetyczne i wymyślne tapas oraz kolorowe koktajle. To menu będziecie mogli powtórzyć później u siebie w domu i sprawić gościom nie lada niespodziankę.

 

Zajęcia poprowadzą: Piotr Bruś-Klepacki, nadworny kucharz KUKBUK-a, oraz Adam Grądziel i Jakub Kozłowski, wybuchowy duet barmański z popularnego koktajlbaru Kita Koguta.

 

Menu:

  • las croquetas de tapas, czyli hiszpańskie chrupiące krokiety z kremowym nadzieniem z szynką serrano i z własnoręcznie przygotowanym sosem ailloli oraz Bocian Curry (koktajl na bazie pigwowej Finlandii, syropu, piwa, curry, soku z cytryny, jajka i Mozart Chocolate Bitters)
  • grzanki z pastą z fasoli, rozmarynem i jajkiem w koszulce oraz Mandaryna (koktajl na bazie mandarynkowej Finlandii, przysmaku karaibskiego i soku z cytryny)
  • frytki z bakłażana z miodem gryczanym oraz Ej Seniorita (koktajl na bazie Finlandii Mango, Monte Alban Mezcal, orgeatu, soku z limonki, wasabi i mięty)

 

Uczestnicy warsztatów otrzymają także karnawałowe wydanie magazynu KUKBUK.

Uczestnictwo w warsztatach można wykupić w formie vouchera i sprezentować go bliskim w formie prezentu.

 

Data: 22.01.2014 r.; czas trwania: około 4 godzin; cena: 320 zł; początek: godzina 18:30. Prenumeratorzy magazynu KUKBUK mogą zapisać się na warsztaty ze specjalną zniżką.

 

Więcej szczegółów oraz zapisy pod linkiem. Zapraszamy!

© KUKBUK 2017