Zamknijcie lato w słoiki - KUKBUK

Zamknijcie lato w słoiki

Stragany i bazarki są teraz pełne dojrzałych owoców, ale ten piękny czas nie będzie trwał wiecznie. Warto pomyśleć o zrobieniu zapasów słońca ukrytego w słodkich morelach, śliwkach i malinach. Zapraszamy was na warsztaty „Naturalne przetwory“, które 22-23 sierpnia w poznańskiej Akademii Kulinarnej Spot to Eat poprowadzi Maja Sobczak z bloga Qmam Kaszę.
warsztaty przetwory kukbuk

Na warsztatach nauczycie się robić przetwory bez dodatku cukru i sztucznych zagęszczaczy, wypełnione ciekawymi smakami i rozgrzewającymi kompozycjami. W słoikach znajdą się między innymi powidła śliwkowe z czekoladą i orzechami, morele z majerankiem oraz jabłka z pieprzem. Zapraszamy!

 

Termin warsztatów:

22 sierpnia, pt., godz. 18:00-21:00

23 sierpnia, sob., godz. 10:00-13:00

Zapisy : akademia@spot.poznan.pl

Liczba miejsc ograniczona.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: