11/12 odbędą się kulinarne warsztaty Kukbuka we Wrocławiu - KUKBUK

11/12 odbędą się kulinarne warsztaty Kukbuka we Wrocławiu

11 i 12 maja - Wrocław. Zapraszamy na pierwsze warsztaty KUKBUK-a, podczas których będziemy gotować dania z wiosennego numeru.
Warsztaty Kukbuk

W Browarze Mieszczańskim lekkie i szybkie przepisy z wydania zatytułowanego „W te pędy” będziemy realizować razem z Tobiaszem Hermanem.

 

W menu pojawią się dania z nowego numeru:

  • chłodnik z ogórków i winogron
  • aromatyczne curry z koftami
  • hamburgery z humusem z bobu
  • miniserniczki czekoladowe z karmelem i lawendą

Terminy: 

11 maja – godzina 18.00

12 maja – godzina 18.00

 

Cena:
200 zł, a na zajęcia możecie zapisać się tutaj.

Tobiasz Herman kukbuk

Tobiasz Herman na co dzień pracuje jako szef kuchni w firmie jakjeść.pl. Uczestnik i laureat wielu konkursów gastronomicznych. Za swoje największe osiągnięcie w dotychczasowej karierze uważa brązowy medal na Międzynarodowej Kulinarnej Olimpiadzie w Erfurcie w 2012 r., gdzie pod okiem Mistrza Kurta Schellera, a zarazem trenera, wraz z kolegami z Reprezentacji Polski Juniorów wywalczył dla Polski brązowy medal.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: