Kulisy sesji okładkowej - KUKBUK

Kulisy sesji okładkowej

Kto inny, jeśli nie Paweł Fabiś, szef kuchni najlepszej – naszym zdaniem – włoskiej restauracji w Warszawie, mógł zmajstrować tak apetyczne okładkowe raviolo?
sesja okladkowa kukbuk
sesja okladkowa kukbuk

Paweł Fabiś to szef kuchni i współwłaściciel restauracji Mąka i Woda, specjalizującej się w nowoczesnej włoskiej kuchni bazującej na świeżych, wysokojakościowych składnikach. Paweł to kulinarny włóczęga i kolekcjoner gastronomicznych doświadczeń. Zdobywał je głównie w USA – w Filadelfii, San Francisco i Boulder w Kolorado. Najważniejszym etapem w jego karierze była praca u boku Lachlana Mackinnona-Pattersona w restauracji Frasca Food and Wine w Górach Skalistych. Paweł to głodny wiedzy, niespokojny, choć zorganizowany duch. Mieliśmy okazję podglądać jego pracę podczas naszej sesji okładkowej. Równiutkie włoskie pierożki, ułożone w wojskowy szpaler groszki i szparagi, dyscyplina i organizacja pracy, która zrobiła na nas wielkie wrażenie. Przede wszystkim jego danie okazało się obłędnie smaczne. Zachęcamy was do jego wypróbowania, przepis znajdziecie TU.

sesja okladkowa kukbuk
sesja okladkowa kukbuk
sesja okladkowa kukbuk

zdjęcia: dinnershow studio

stylizacja: Małgorzata Białobrzycka

modelka: Zofia

koncepcja artystyczna: Oliwia Gede-Niewiadomska

przygotowanie potrawy: Paweł Fabiś, szef kuchni restauracji Mąka i Woda

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: