Do fabryki po frykasy - KUKBUK

Do fabryki po frykasy

Po tygodniu jedzenia w pośpiechu, tchnijcie nieco kulinarnego życia w piątkowy wieczór.
biobazar kukbuk

Do odnawianej Fabryki Norblina zapraszamy nie tylko wielbicieli przestrzeni postindustrialnych. Od 19 czerwca, w każdy piątek od godziny 16 do 21 na BioBazarze zrobicie zakupy u najlepszych dostawców sprzedających certyfikowane ekologicznie produkty. Co więcej, wszystko będziecie mogli przygotować i zjeść na miejscu w ramach przedsięwzięcia „Gotuj tu i teraz”. Nie martwcie się o garnki i inne przybory, całe zaplecze przygotują organizatorzy. To świetne rozwiązanie dla wszystkich, którzy przyjemność z gotowania przedkładają nad zakrapianą imprezę w piątek po pracy.

biobazar kukbuk

 

Miejskie ogrody to kolejna inicjatywa, której celem jest promocja miejsca już teraz będącego bijącym sercem życia towarzyskiego stolicy. Dla wszystkich, którzy chcą spędzić tutaj wolny czas, stworzono strefę relaksu, gdzie na miękkiej, zielonej trawie będziecie mogli odciąć się od codziennego stresu i pomarzyć o ukochanym jedzeniu w czasie, gdy wasze dzieci, o ile je macie, będą bawić się w specjalnie wydzielonej dla nich strefie. Zresztą, nie musicie marzyć, bo świetne jedzenie będziecie mieli na wyciągnięcie ręki: w lokalu DEMO spróbujecie dań przygotowanych przez uczestnika trzeciej edycji Top Chefa, Marcina Jabłońskiego. Tak smakowicie rozpoczęty weekend na pewno będzie udany. Zapraszamy!

© KUKBUK 2017