Azja w Cook Story by Samsung - KUKBUK

Azja w Cook Story by Samsung

Żeby spróbować najsmaczniejszej kuchni świata, wcale nie trzeba lecieć na drugi koniec globu.

W studiu kulinarnym Cook Story by Samsung odbyły się warsztaty kulinarne z Marcinem Sasinem. Ich motywem przewodnim była kuchnia azjatycka, a przebiegały pod hasłem „The best taste of InAzia Story, czyli tajskie smaki i aromaty”.

Cook Story by Samsung nie jest po prostu szkołą gotowania – to miejsce, w którym nietuzinkowi prowadzący i uczestnicy tworzą emocjonujące kulinarne opowieści. Powstają one z pasji do gotowania, chęci nauki nowych rzeczy oraz spotkania w jednym miejscu i czasie wyjątkowych ludzi.

Jedzenie i gotowanie to wielka przyjemność w życiu. Dlatego zostało stworzone miejsce, w którym łączona jest pasja kulinarna z niezapomnianymi emocjami. Tutaj gotuje się przy akompaniamencie muzyki, z kieliszkiem wina, prowadząc rozmowy o wszystkim.

Jakość jest w studiu Cook Story najważniejsza – od najlepszych przepisów, produktów od lokalnych gospodarstw, przez niezawodne wyposażenie, po dopracowane wnętrza i wyjątkowych szefów kuchni. Jednym z nich jest Marcin Sasin – szef kuchni z międzynarodowym doświadczeniem. Z kulinariami związany od 19 lat. Doświadczenie zdobywał w restauracjach 5-gwiazdkowych hoteli. Szef kuchni hotelu Sheraton oraz Sheraton Catering Service w Warszawie.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: