Wiadomości - Strona 80 z 163 - KUKBUK

Wiadomości

Wydarzenia
Gęsina na św. Marcina

Gęsina na św. Marcina

W listopadzie gęś ma swoje pięć minut. Stowarzyszenie Slow Food Polska zaprasza do najlepszych polskich restauracji na dania z gęsiną.
Wywiad
Artur Grajber: Antrykot ma najwięcej smaku

Artur Grajber: Antrykot ma najwięcej smaku

Czy polska wołowina naprawdę jest już równie dobra jak argentyńska i amerykańska?
Wydarzenia
Warzywo – wygraj książkę Dominiki Wójciak

Warzywo – wygraj książkę Dominiki Wójciak

Ile jest sposobów na jarzynę? Dla kucharza z wyobraźnią nieskończenie wiele.
Wydarzenia
Konkurs Yves Rocher. Menu na babski wieczór

Konkurs Yves Rocher. Menu na babski wieczór

Nakładacie maseczkę, malujecie paznokcie, a co do jedzenia? Zaproponujcie idealne danie na babski wieczór.
Wiadomości
Samochód, który sam parkuje?

Samochód, który sam parkuje?

Koniec z lawirowaniem w wąskich drzwiach garażu lub między krzywo stojącymi autami. BMW serii 7 zrobi to za nas.
Wiadomości
Jesienne gotowanie z Anią Starmach

Jesienne gotowanie z Anią Starmach

My się jesieni nie boimy – to pora, kiedy czas spędzony w ciepłej kuchni jest jeszcze przyjemniejszy.
Wywiad
Nie taka chałwa słodka

Nie taka chałwa słodka

Grecka, turecka, z sezamu, maku czy ze słonecznika. Czym właściwie jest chałwa?
Wiadomości
O czym mówią Krakowscy restauratorzy

O czym mówią Krakowscy restauratorzy

Druga edycja Restaurant Forum by Nespresso była jeszcze bardziej elegancka niż poprzednia. Rozmowy o gastronomii toczyły się w Centrum Kultury Manggha.
Wydarzenia
KUKBUK kończy 3 lata

KUKBUK kończy 3 lata

Historia KUKBUK-a jest z gruntu romantyczna. To opowieść o przemianie marzeń w rzeczywistość.
Książki
Hummus, za’atar i granaty – wygraj książkę

Hummus, za’atar i granaty – wygraj książkę

Razem z Samar Khanafer zapraszamy w kulinarną podróż po najsmaczniejszych zakątkach Libanu.
Czy wiesz, że
Concordia zaprasza na nowe menu

Concordia zaprasza na nowe menu

Jesień w poznańskiej Concordii zapowiada się wyjątkowo smacznie.
Wydarzenia
Dziady przy stole

Dziady przy stole

Słodkie czaszki, ziemniaki z masłem i nalewka z aksamitki. Jak świat celebruje zaduszki?
© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: