Wiadomości - Strona 70 z 182 - KUKBUK

Wiadomości

Wydarzenia
Wygraj obiad na wysokościach

Wygraj obiad na wysokościach

Sezon na pikniki w pełni. A gdyby tak podczas jednego z nich unieść się 50 metrów nad ziemię?
Wiadomości
Zostań chefem Kukbuka – edycja czerwcowa

Zostań chefem Kukbuka – edycja czerwcowa

W tym miesiącu będziemy delektować się śniadaniami.
Wiadomości
Zostań chefem Kukbuka – wyniki edycji majowej

Zostań chefem Kukbuka – wyniki edycji majowej

Wiemy już, kto wygrał w majowej edycji wielkiego konkursu "Zostań chefem KUKBUK-a".
Wydarzenia
Czas na ser

Czas na ser

Dla nas czas na ser jest zawsze, ale Festiwal Serów Farmerskich i Tradycyjnych odbywa się tylko raz w roku.
Wiadomości
Historia przypraw

Historia przypraw

Skąd na naszych stołach wzięły się przyprawy?
Warsztaty
Pstrykanie na Malcie

Pstrykanie na Malcie

Zapraszamy na warsztaty fotografii kulinarnej. Porównamy stylizacje sprzed lat i te współczesne.
Wydarzenia
Kukbuk na BBF!

Kukbuk na BBF!

Dobra książka pozwala uciec na chwilę do innego świata. Już niebawem wielkie święto miłośników literatury.
Wiadomości
Praga dla sentymentalnych

Praga dla sentymentalnych

Po prawej stronie Wisły robimy Berlin – nasz ulubiony, a może tylko wyobrażony.
Relacje
Wegańskie wakacje w azji

Wegańskie wakacje w azji

Nie jesz mięsa, ale marzysz o urlopie w Kambodży lub na Filipinach? Oto kulinarny przewodnik po południowoazjatyckiej kuchni roślinnej.
Wiadomości
Jazda kulinarna: rusza kolejna edycja konkursu

Jazda kulinarna: rusza kolejna edycja konkursu

Wygraj warsztaty kulinarne w gronie znajomych w Miele Experience Center, testowanie BMW i zakupy na BioBazarze!
Książki
„Ziarno” – nowa książka Dominiki Wójciak do wygrania

„Ziarno” – nowa książka Dominiki Wójciak do wygrania

Ziarno niejedno ma imię, pokazuje nam Dominika i namawia do jedzenia prosa, płaskurki i siemienia lnianego.
Wydarzenia
Czas dobrego sera

Czas dobrego sera

Masło, śmietana, twaróg, sery twarde i miękkie - mleko może przybierać nieskończone formy. Wszystkich będzie można spróbować w Sandomierzu.
© KUKBUK 2017