Wiadomości - Strona 5 z 168 - KUKBUK

Wiadomości

Wydarzenia
Kalendarium kulinarne – PAŹDZIERNIK

Kalendarium kulinarne – PAŹDZIERNIK

Co jeść i gdzie bywać w październiku? Sprawdźcie nasze propozycje.
Wiadomości
Menu na Dzień Chłopaka

Menu na Dzień Chłopaka

Dla taty, męża, brata czy chłopaka dobra kolacja będzie najlepszym prezentem. Sprawdźcie nasze propozycje!
Wywiad
Piotr Ostrowski: Naturalność smaku jest kluczowa

Piotr Ostrowski: Naturalność smaku jest kluczowa

Rzadko który szef kuchni pamięta, że prostota jest kluczem do sukcesu. Piotr Ostrowski zaczynał od kotletów mielonych, a w ubiegłym roku reprezentował Polskę na Olimpiadzie Kulinarnej. Jego dań można spróbować w nowo otwartej restauracji Punkt G.
Wywiad
Ruina na końcu świata

Ruina na końcu świata

Monika i Jan rozkochali Poznań w smakach inspirowanych swoimi podróżami. Teraz w poszukiwaniu nowych przygód ruszają całą rodziną w jedenastomiesięczną podróż po Amerykach.
Wydarzenia
Historia opowiedziana smakiem

Historia opowiedziana smakiem

Zapraszamy na sielankową kolację w Hotelu SPA Dr Irena Eris we Wzgórzach Dylewskich.
Wiadomości
Wygraj praktyki w redakcji KUKBUK-a!

Wygraj praktyki w redakcji KUKBUK-a!

Szukamy kulinarnych hedonistów z lekkim piórem i porządnym apetytem!
Wiadomości
5 pomysłów na dynię

5 pomysłów na dynię

W bajce o Kopciuszku powstała z niej karoca. U nas dynia zmienia się w obiad z deserem i kolację ze śniadaniem!
Wiadomości
Manufaktura Domowa Piekarnia & Spiżarnia – przemyślana piekarnia

Manufaktura Domowa Piekarnia & Spiżarnia – przemyślana piekarnia

Oszałamiający zapach rozchodzi się po rynku, w podcieniach gromadzi się kolejka. Gdy tylko chleb pojawi się na półkach, zaraz znika, partia po partii. W piekarni Olgi Hryńkiw tylko piece są stare.
Książki
„Make photography easier” – konkurs

„Make photography easier” – konkurs

Nowa książka Kasi Tusk zawiera w sobie wszystko, czego potrzebuje początkujący fotograf, począwszy od zaplanowania sesji aż do obróbki zdjęcia.
Wydarzenia
Włoski rzeźnik z wizytą w Krakowie

Włoski rzeźnik z wizytą w Krakowie

Zapraszamy na mięsną ucztę w towarzystwie Dario Cecchiniego oraz Adama Chrząstowskiego w Pastrami Deli.
Książki
Czas na przetwory – 5 książek o fermentacji, które musicie przeczytać

Czas na przetwory – 5 książek o fermentacji, które musicie przeczytać

Jesień to dobry moment na mieszanie w garnku, kiszenie i upychanie witamin w słoikach. Sprawdźcie, gdzie szukać inspiracji!
Wiadomości
Nowa Hala Gwardii: targ, gastronomia i kultura

Nowa Hala Gwardii: targ, gastronomia i kultura

29 września w Warszawie otwiera się Hala Gwardii – miejsce, w którym skupią się trzy funkcje: gastronomiczna, targowa i kulturalna.
© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: