Wiadomości - Strona 40 z 173 - KUKBUK

Wiadomości

Wiadomości
Gault&Millau 2017 – Znamy zwycięzców!

Gault&Millau 2017 – Znamy zwycięzców!

W ostatnią niedzielę 27 listopada Żółty Przewodnik Gault&Millau wręczył po raz trzeci swoje nagrody. Zobaczcie, kogo będziemy w tym roku nosić na rękach!
Wydarzenia
Jedz i oglądaj filmy

Jedz i oglądaj filmy

Zapraszamy na kolejny pokaz festiwalu Films for Food - tym razem Michael Pollan będzie bronił jedzenia.
Wiadomości
Boże Narodzenie w staropolskim stylu

Boże Narodzenie w staropolskim stylu

Jak smakowało Boże Narodzenie przygotowane w tradycyjnej, staropolskiej kuchni? Przekonaliśmysię o tym na warsztatach z marką Sokołów.
Wiadomości
Zostań chefem Kukbuka – wyniki listopadowej edycji

Zostań chefem Kukbuka – wyniki listopadowej edycji

Znamy już wyniki listopadowej edycji wielkiego konkursu i ostatniego finalistę, który w grudniu powalczy o nagrodę główną.
Wywiad
Justyna Adamczyk: chce nam się jechać 700 km, by zjeść kolację

Justyna Adamczyk: chce nam się jechać 700 km, by zjeść kolację

Już w niedzielę 27 listopada dowiemy się, kto wygrał w trzeciej edycji Żółtego Przewodnika Gault et Millau.
Wiadomości
Luksus prosto od kury

Luksus prosto od kury

Czy kury, od których jajka zjadacie, są karmione zgodnie z fazami księżyca i słuchają muzyki klasycznej?
Wiadomości
Żółty przewodnik prawie gotowy

Żółty przewodnik prawie gotowy

Najlepsze restauracje, najzdolniejsi kucharze, najsmaczniejsze jedzenie - już w niedzielę wielka gala i premiera przewodnika Gault&Millau 2017!
Wiadomości
Luksus prosto od kury

Luksus prosto od kury

Czy kury, od których jajka zjadacie, są karmione zgodnie z fazami księżyca i słuchają muzyki klasycznej?
Książki
Najlepsze przepisy najlepszych restauracji – konkurs

Najlepsze przepisy najlepszych restauracji – konkurs

Festiwalu Restaurant Week nikomu nie trzeba przedstawiać. Właśnie wyszła książka z najlepszymi przepisami z festiwalowych restauracji!
Książki
Nowe hity z Ameryki: tonik z grzybów i aktywowane migdały

Nowe hity z Ameryki: tonik z grzybów i aktywowane migdały

Właśnie ukazała się pierwsza książka kucharska Moon Juice, w której więcej jest alchemii niż klasycznego gotowania.
Wydarzenia
Żółty przewodnik prawie gotowy

Żółty przewodnik prawie gotowy

Najlepsze restauracje, najzdolniejsi kucharze, najsmaczniejsze jedzenie - już w niedzielę wielka gala i premiera przewodnika Gault&Millau 2017!
Wydarzenia
Najlepsze przepisy najlepszych restauracji – wyniki

Najlepsze przepisy najlepszych restauracji – wyniki

Już wiemy, kto dostanie książki wydane przez festiwal kulinarny Restaurant Week.
© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: