Wiadomości - Strona 20 z 182 - KUKBUK

Wiadomości

Książki
„Make photography easier” – wyniki konkursu

„Make photography easier” – wyniki konkursu

Kto dostanie od nas nową książkę Kasi Tusk?
Wiadomości
8 pomysłów na naleśniki dla dzieci

8 pomysłów na naleśniki dla dzieci

Marokańskie, owsiane i z dziurkami, puszyste i płaskie jak... naleśnik. Spróbujcie wszystkich!
Wiadomości
5 pomysłów na jesienne lunche do pracy

5 pomysłów na jesienne lunche do pracy

Sycące, kojące, zdrowe i łatwe do odgrzania – obiady idealne do zapakowania w lunchowe pudełko.
Wydarzenia
Kalendarium kulinarne – PAŹDZIERNIK

Kalendarium kulinarne – PAŹDZIERNIK

Co jeść i gdzie bywać w październiku? Sprawdźcie nasze propozycje.
Wiadomości
Menu na Dzień Chłopaka

Menu na Dzień Chłopaka

Dla taty, męża, brata czy chłopaka dobra kolacja będzie najlepszym prezentem. Sprawdźcie nasze propozycje!
Wywiad
Piotr Ostrowski: Naturalność smaku jest kluczowa

Piotr Ostrowski: Naturalność smaku jest kluczowa

Rzadko który szef kuchni pamięta, że prostota jest kluczem do sukcesu. Piotr Ostrowski zaczynał od kotletów mielonych, a w ubiegłym roku reprezentował Polskę na Olimpiadzie Kulinarnej. Jego dań można spróbować w nowo otwartej restauracji Punkt G.
Wywiad
Ruina na końcu świata

Ruina na końcu świata

Monika i Jan rozkochali Poznań w smakach inspirowanych swoimi podróżami. Teraz w poszukiwaniu nowych przygód ruszają całą rodziną w jedenastomiesięczną podróż po Amerykach.
Wydarzenia
Historia opowiedziana smakiem

Historia opowiedziana smakiem

Zapraszamy na sielankową kolację w Hotelu SPA Dr Irena Eris we Wzgórzach Dylewskich.
Wiadomości
5 pomysłów na dynię

5 pomysłów na dynię

W bajce o Kopciuszku powstała z niej karoca. U nas dynia zmienia się w obiad z deserem i kolację ze śniadaniem!
Wiadomości
Manufaktura Domowa Piekarnia & Spiżarnia – przemyślana piekarnia

Manufaktura Domowa Piekarnia & Spiżarnia – przemyślana piekarnia

Oszałamiający zapach rozchodzi się po rynku, w podcieniach gromadzi się kolejka. Gdy tylko chleb pojawi się na półkach, zaraz znika, partia po partii. W piekarni Olgi Hryńkiw tylko piece są stare.
Książki
„Make photography easier” – konkurs

„Make photography easier” – konkurs

Nowa książka Kasi Tusk zawiera w sobie wszystko, czego potrzebuje początkujący fotograf, począwszy od zaplanowania sesji aż do obróbki zdjęcia.
Wydarzenia
Włoski rzeźnik z wizytą w Krakowie

Włoski rzeźnik z wizytą w Krakowie

Zapraszamy na mięsną ucztę w towarzystwie Dario Cecchiniego oraz Adama Chrząstowskiego w Pastrami Deli.
© KUKBUK 2017