KUKBUK uczy food designu - KUKBUK

KUKBUK uczy food designu

Dyrektorka kreatywna i artystyczna KUKBUK-a wykładowcą w Viamoda Culinary School.

Tekst: redakcja

oliwia gede niewiadomska kukbuk

Oliwia Gede-Niewiadomska, dyrektorka kreatywna i artystyczna KUKBUK-a, wraz z Anną Lorens, doktor architektury, prowadzą w semestrze letnim zajęcia teoretyczne oraz praktyczne z projektowania prezentacji i ekspozycji dla studentów drugiego roku kierunku food design w Viamoda Culinary School w Warszawie.

Anna Lorens jest ekspertem w dziedzinie przestrzeni, a Oliwia Gede-Niewiadomska – specjalistką od umieszczania produktu w przestrzeni ekspozycyjnej.

Oliwia Gede-Niewiadomska od 2011 roku z sukcesem pracuje nad tworzeniem koncepcji kreatywnej platformy oraz magazynu kulturalno-kulinarnego KUKBUK. Wcześniej przez osiem lat była zastępcą dyrektorki artystycznej w wydawnictwie Edipresse.

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: