Konkurs - wygraj książkę "Smaki Azji" - KUKBUK

Konkurs – wygraj książkę „Smaki Azji”

Jaja z kaczym embrionem, galaretki z wieprzowej krwi czy jedwabniki to wietnamskie przekąski, które wymagają kulinarnej odwagi. Na szczęście w Warszawie łatwo także o bardziej przystępne azjatyckie frykasy. Niektóre z nich możecie teraz sami przygotować w domu, na przykład korzystając z książki Marcina R. Szulżyckiego „Smaki Azji“.
kukbuk smaki azji

Marcin wie wszystko o wietnamskich sekretach stolicy. Opowiedział nam także o kiszeniu kalmarów i trawie cytrynowej w rosole, a na deser przygotował ciastka z sosem rybnym i czekoladą, na które przepis znajdziecie tutaj.

Przygotowaliśmy dla was konkurs, w którym do wygrania są cztery książeczki „Smaki Azji” z przepisami i zdjęciami Marcina R. Szulżyckiego. Przyznamy je autorom najciekawszych odpowiedzi na pytanie: W jaki oryginalny i smaczny sposób można wykorzystać uwielbiany przez Marcina sos rybny? Na odpowiedzi pod tym postem czekamy do czwartku 19 marca, do końca dnia, zwycięzców ogłosimy w piątek 20 marca, o godzinie 16. Powodzenia!

 

REGULAMIN

 

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: