Gault & Millau tour w Poznaniu - KUKBUK

Gault & Millau tour w Poznaniu

Którzy szefowie kuchni z Wielkopolski i Dolnego Śląska gotują najlepiej?
GAULT & MILLAU kukbuk

Ledwo opadły emocje po pierwszej, warszawskiej edycji prestiżowej imprezy Gault & Millau Tour 2015, a już znamy kolejnych szefów kuchni, do których warto wpaść na obiad. Tym razem nagrody przyznano w poznańskiej restauracji Concordia Taste, a dostali je najlepsi kucharze wybrani z restauracji z Wielkopolski i Dolnego Śląska.

 

Szefem Roku został okrzyknięty Michał Kuter z uwielbianej przez nas restauracji A Nóż Widelec. Tomaszowi Połomowi z Uroczyska Siedmiu Stawów przypadł tytuł Szefa Jutra, a najbardziej obiecującym Młodym Talentem okazał się Adam Adamczak z Concordia Taste. Nagrodę dla Kobiety Szefa dostała Justyna Słupska-Kartaczowska z restauracji Acquario, a mistrzem Kuchni Tradycyjnej okazał się Andrzej Klimek z Pałacu Tłokinia. Gratulujemy!

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: