Miejsca - Strona 10 z 44 - KUKBUK

Miejsca

Miejsca
Dwie zmiany, Sopot – nie tylko na deser
Sopot

Dwie zmiany, Sopot – nie tylko na deser

W menu nie brak kaszubskich specjałów, są i dania wegańskie. Do tego wszystko w bardzo przystępnych cenach.
Recenzje
Restauracja Why Thai – kuchnia tajska w nowoczesnym wydaniu
Warszawa

Restauracja Why Thai – kuchnia tajska w nowoczesnym wydaniu

Modern asian food w Warszawie: jagnięcina z topinamburem oraz tatar z chili i kolendrą.
Recenzje
Lokal Na Rybę, Warszawa – recenzja
Warszawa

Lokal Na Rybę, Warszawa – recenzja

Obiad z rybą w roli głównej to nie tylko sushi czy filet w panierce – twierdzi Bartosz Lisek, gotujący żeglarz.
Recenzje
Dwie Zmiany, Sopot – nie tylko na deser
Sopot

Dwie Zmiany, Sopot – nie tylko na deser

W menu nie brak kaszubskich specjałów, są i dania wegańskie. Do tego wszystko w bardzo przystępnych cenach.
Miejsca
Kulturalno-kulinarne doznania nie z tej ziemi
Poznań

Kulturalno-kulinarne doznania nie z tej ziemi

Sowieckie science-fiction, avanpopowy koncert, kuchnia międzygalaktyczna - już 4 grudnia rusza druga edycja Kina Fusion.
Miejsca
Ruszył pierwszy sklep z nowoczesną polską porcelaną
Warszawa

Ruszył pierwszy sklep z nowoczesną polską porcelaną

Do tej pory dostępna tylko w Berlinie i Paryżu, wreszcie jest do kupienia w Warszawie.
Recenzje
Delmonico – pierwsze wagyu w Polsce
Gdańsk

Delmonico – pierwsze wagyu w Polsce

Sopot i Gdańsk serwują sezonowane steki z własnego stada japońskiego bydła.
Recenzje
Recenzja Pizza Boyz: pizza do kwadratu

Recenzja Pizza Boyz: pizza do kwadratu

Pizza z frytkami, makaronem, a może nutellą? Gruby placek z warszawskiego Powiśla kusi kaloriami.
Miejsca
3 najlepsze miejsca na dzień świętego Marcina

3 najlepsze miejsca na dzień świętego Marcina

Portugalia, Szwecja czy Czechy, czyli dokąd uciec 11 listopada?
Zestawienia
Wrocław: 5 miejsc z najlepszą pizzą

Wrocław: 5 miejsc z najlepszą pizzą

Podpowiadamy, gdzie w stolicy Dolnego Śląska serwują najlepsze włoskie placki.
Recenzje
Bułkęs, Katowice – recenzja
Katowice

Bułkęs, Katowice – recenzja

Bahnhof ma godnego następcę: Bułkęs podaje bułki z mięsem, a na deser pankejki z oreo.
Recenzje
Dziczyzna w Aleglorii – recenzja
Warszawa

Dziczyzna w Aleglorii – recenzja

Soczysty comber z jelenia, schab z dzika i carpaccio z sarny – nie ma jesieni bez apetycznej dziczyzny.
© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: