Odczarować karpia - KUKBUK

Odczarować karpia

Czy hasło „ryby słodkowodne” wywołuje u was ciarki i kojarzy się jedynie z nudnym karpiem w galarecie? Jeśli tak, to pora zweryfikować swoje poglądy. Zapraszamy na warsztaty, na których nauczycie się przygotowywać smakowite potrawy z ryb słodkowodnych.
Archiwum blogów

Archiwum blogów


karp kukbuk slow food

Kolejne warsztaty z serii Slow Food na talerzu odbędą się już w najbliższą sobotę o godzinie 15 w CRZ Krzywy Komin we Wrocławiu. Uczestnicy poszerzą swoją wiedzę na temat ryb słodkowodnych „’ dowiedzą się, jak hodować znakomite ryby oraz jak je później filetować. Przygotują niezwykłe dania, między innymi burgery z amura i wędzonego karpia, steki z suma oraz deser ze… skórą lina, a to wszystko pod okiem szefów kuchni, Kuby Korczaka i Marcina Przybysza. Jeśli chcielibyście włączyć do swojej diety więcej ryb, a brak wam pomysłów, jak to zrobić, koniecznie wybierzcie się na warsztaty. Moduł zapisów znajdziecie tutaj. Zapraszamy!

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: