Idziemy na grzyby - pora na rydze - KUKBUK

Idziemy na grzyby – pora na rydze

Zabawa z borowikiem w roli głównej bardzo wam się spodobała, dlatego rozpoczynamy drugą edycję grzybowego konkursu – tym razem na talerze trafi rydz.
Archiwum blogów

Archiwum blogów


rydze kukbuk

My najbardziej lubimy rydze podsmażone na maśle, posypane pietruszką i zagryzane bagietką. Tak serwuje je na przykład zakopiańska restauracja Koneser, o której piszemy tutaj. Czekamy na wasze pomysły na dania z rydzami. Przepisy wraz ze zdjęciami przesyłajcie na adres konkurs@kukbuk.com.pl do 13 października do godziny 12. Autorzy najbardziej apetycznych propozycji zostaną nagrodzeni zestawem KUKBUK-owych prezentów. Uwaga! Spośród zwycięskich przepisów ze wszystkich edycji wybierzemy najciekawszy, a jego autor otrzyma nagrodę specjalną – podwójne zaproszenie na kolację w restauracji Koneser. Powodzenia!

 

REGULAMIN

© KUKBUK 2017
Projekt i wykonanie: